В’язання гачком: корисні сайти та поради

В’язання гачком: корисні сайти та поради




Багатьом здається, що рукоділля – це нудно. Але насправді це дуже легка, цікаве і захоплююче заняття, навчитися якому може кожен.
Взагалі, можна в’язати гачком практично що завгодно – светри та кофти, рукавиці, капці, браслети і дитячі іграшки, серветки, грілки на чайник та інші предмети декору. Саме в’язання вимагає часу, але нічого складного в цій справі немає: головне — не поспішати і працювати акуратно. Для початківців рукодільниць, які тільки хочуть навчитися в’язати гачком, в Інтернеті є безліч корисних сайтів і ресурсів.

Сайти для любителів в’язання гачком

http://kru4ok.ru – найпопулярніший портал, присвячений даній темі. Щодня відвідувачі сайту публікують сотні своїх робіт з описом і схемами. Всі пости розбиті на категорії, тому ви можете дуже швидко знайти те, що вам потрібно. Крім того, можна взяти участь в партнерському проекті і почати робити речі на замовлення.
http://uroki-vyazaniya.ru – дуже красивий і якісний сайт, присвячений в’язання гачком. Буде корисний для тих, хто ще тільки починає освоювати це мистецтво. У розділах «Уроки в’язання» і «Пізнавально» ви знайдете інформацію про основні прийоми і техніки, які знадобляться вам у роботі.
http://yurcovskyolya.ru – блог талановитої майстрині Ольги Юрковської. Дивлячись на роботи Ольги, неможливо не закохатися в в’язання гачком як таке. До кожного виробу додається детальна інструкція та наочні відеозапису – вам залишається тільки читати, дивитися і повторювати.
Групи в соціальних мережах
«В’язання гачком» – одне з найпопулярніших спільнот для досвідчених майстринь та тих, хто ще тільки хоче навчитися в’язати гачком. Кожен день в групі публікуються нові оригінальні схеми і майстер-класи, також учасникам доступно понад 700 корисних навчальних відео.
«Уроки в’язання гачком – АЗИ і СЕКРЕТИ» – чудове місце для тих, хто шукає натхнення або хоче навчитися робити своїми руками що-небудь незвичайне. Кожен день в групі публікуються фото найяскравіших робіт, а також схеми для в’язання гачком з описом.
«В’язання гачком. Моделі, схеми, уроки» – тут ви дізнаєтеся все про в’язання гачком з описами, схемами і фото для кожної роботи. Особливий наголос – на стильний і гарний одяг.

Хочу навчитися в’язати гачком! Кращі відеокурси для «чайників»

Багато умільці ведуть свої канали на YouTube – підписавшись на їх відеоблоги, ви зможете не тільки отримати теоретичні знання, але й побачити, як і що робиться на практиці.
Уроки Наталі Бабаковой для початківців – чудовий відеокурс, який дозволить вам познайомитися з основними елементами і техніками для роботи.
Уроки в’язання and Crochet knitting – відмінний канал, де зібрані цікаві тематичні добірки з в’язання гачком: квіти, облямівка, різні узори і техніки і т. д. Плюс – цілий розділ, присвячений азам роботи.

Коментарі

  1. Мне понравился блог, можно узнать много интересного для себя, а так же посмотреть и научиться различным техникам: вязания, вышивания, да ещё и к правильному прививанию труда у подрастающего поколения😊👌👌☺

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Цикл публікацій про ляльок мотанок 2."Пеленашка" - перша лялька-оберіг для дитини.

Зустрічаємо весну! "Лялька веснянка"

Як навчитися в’язати гачком? Техніка для початківців